`

Fred Zuiderwijk Produkties

Fred Zuiderwijk Produkties is een jong, dynamisch en creatief bedrijf en is gespecialiseerd in bedrijfsfilms, productpresentaties, internet -en TV commercials en televisieprodukties.  

Ons team bestaat uit enthousiaste en vakbekwame medewerkers die uitsluitend werken met professionele apparatuur. Wij beschikken tevens over alle benodigde faciliteiten, waar wij menig project reeds met succes hebben voltooid.

Naast het ontwikkelen en produceren van televisieformats, is Fred Zuiderwijk Produkties ook actief in het bedrijfsleven. Wij assisteren en adviseren bedrijven bij audiovisuele marketing.
Dat kan variëren van het ontwikkelen van storylines voor corporate video’s tot het bieden van creatieve ondersteuning ten behoeve van voorlichtingsfilms of het leveren van av content voor internet.
 

Bij de presentatie van uw product en/of bedrijf maken wij gebruik van een aantal multimedia tools.
Video boodschappen in de vorm van een clip of reclamespot en/of een multimedia presentatie van uw bedrijf op CD of DVD.

Wilt u uw product en/of bedrijf op een professionele manier presenteren door op een persoonlijke manier te communiceren met audiovisuele middelen, dan bent bij ons aan het juiste adres.

Wij verzorgen namelijk op een professionele, maar vooral ook efficiënte manier alle fasen van de produktie.
Bovendien onderscheiden wij ons door onze persoonlijke benadering wat zich weer vertaald in een persoonlijke uitstraling voor uw product en/of bedrijf.
 

Ons bedrijf bedacht o.a. het format voor het TV- programma ‘Haagse Ticonen’, welke in opdracht van de Gemeente Den Haag middels een 13-delige reeks op Omroep West is uitgezonden.

In het gelijknamige programma gunt presentator Fred Zuiderwijk de kijker niet alleen een kijkje in de keuken van het bedrijf, maar schetst tevens een persoonlijk beeld van de ondernemer.

‘Hoe en waar is het begonnen en wat is het geheim van het succes?’

Zo ontstaat een uniek persoonlijk beeld van  het bedrijf én de ondernemer. 

Bekijk de uitzendingen via Fred’s links: Haagse Ticonen

Televisieproducties 

Fred Zuiderwijk Produkties  verzorgt als productiebedrijf  scenario, teksten, camerawerk, montage, voice-over, productie en regie. Kortom: een totaalpakket van idee tot eindproduct. Gemakkelijk voor de opdrachtgever!

Alle mogelijkheden die nodig zijn om een programma voor een omroep of een andere opdrachtgever te realiseren (vanaf het basisidee tot aan de afwerking van de master of digitale uitzendtape), worden in eigen beheer uitgevoerd.

Posted on
Tuesday, November 17th, 2009
Filed under:
Uncategorized.
Tags:
Subscribe
Follow responses trough RSS 2.0 feed.
Trackback this entry from your own site.

No Comments Yet to “Fred Zuiderwijk Produkties”

Fred Zuiderwijk is geknipt en geplakt door het Haags Productiebedrijf
Foto's zijn gemaakt door Beeldbazaar.